Praktijk Vlimmeren

In 1994 werd de praktijk in de Statiestraat opgericht door dierenarts An Seuntjens. Initieel was het een gemengde praktijk, waar zowel grote als kleine huisdieren verzorgd werden, maar in de loop der jaren is de praktijk geëvolueerd naar een volledige kleine huisdierenpraktijk. In 2007 werd het oude gebouw afgebroken en werd een nieuwe, moderne praktijk gezet met een zee van ruimte. In de praktijk van Vlimmeren kan u met uw huisdier terecht voor goeie eerstelijns diergeneeskunde, maar ook de meer complexe gevallen gaan wij hier zeker niet uit de weg. Met een uitgebreide infrastructuur voor medische beeldvorming (radiografie, echografie, rhino- en otoscopie), een ruime operatiezaal en comfortabele hospitalisatie staan wij hier paraat voor de beste zorgen van uw geliefde dier.

In de praktijk in Vlimmeren werken wij enkel op afspraak. Een afspraak maken kan online of telefonisch via 03 309 19 14.

Praktijk Brasschaat

In 1978 werd de praktijk op het zegeplein opgdricht door Dierenarts Albert Vandeweyer. Dierenarts Vandeweyer bouwde zorgvuldig een goed draaiende praktijk op voor zowel kleine als grote huisdieren. Vanaf 2015 is An Van den Maegdenbergh mee werkzaam in de praktijk, en leerde zij de kneepjes van het vak van dokter Vandeweyer. Geleidelijk aan ging dokter Vandeweyer met pensioen en kwam dierenarts An Smits om zijn plaats in te vullen. Sinds 2017  wordt de praktijk volledig bemand door de drie Annen. In 2018 werd de praktijk in Brasschaat volledig gerenoveerd en verdubbeld in oppervlakte. Ook op de praktijk in Brasschaat kan u terecht voor een goeie eerstelijns diergeneeskunde waar gewerkt wordt met moderne apparatuur voor radiografie en chirurgie. In onze rustige hospitalisatieruimte kunnen dieren op hun gemak herstellen van een ziekte of operatie. Voor complexe diergeneeskundige gevalletjes worden de patiënten soms meegenomen naar de praktijk in Vlimmeren voor verder onderzoek.

Op onze praktijk in Brasschaat werken wij enkel op afspraak. Een afspraak maken kan online of telefonisch op 03 663 33 07